• Beste leden, sponsoren, vrijwilligers en eenieder die TGG een warm hart toedraagt 

  We kunnen nu wel stellen dat op sportief vlak dit seizoen een verloren voetbaljaar is, zeker nu ook bekend is gemaakt dat op alle niveaus het amateurvoetbal per direct wordt beëindigd.  
   
  Het voetbalseizoen begon behoorlijk voortvarend, de zomer en de start van de competitie waren in één woord geweldig! Je merkte in alles dat het clubgevoel en betrokkenheid sterker was dan ooit, helaas kwam daar in oktober wederom abrupt een einde aan.  

  Maar we moeten ook de positieve punten niet vergeten 

  - Onze jeugdafdeling is in de afgelopen maanden uitzonderlijk hard gegroeid. Onze jeugdtrainers, begeleiders en bestuursleden doen er iedere week alles aan om de kinderen bezig te houden zodat zij hetgeen kunnen blijven doen wat ze zo leuk vinden. Chapeau!  
   
  Daarnaast zijn we ontzettend blij dat ons vlaggenschip nagenoeg intact blijft zodat zij ook komend seizoen hoge ogen kunnen gooien in de derde klasse.  

  - Het gros van de sponsoren heeft aangegeven ook komend seizoen verbonden te blijven aan onze vereniging, waarvoor onze dank!  
   

  Helaas ontkomen ook wij niet aan de financiële mokerslag die de Covid-19 crisis uitdeelt aan ontzettend veel ondernemers, verenigingen, stichtingen e.d.  
  Onze begroting is grotendeels gebaseerd op inkomsten vanuit de kantine en sponsoren. Helaas dekt de contributie maar een klein gedeelte van de vaste lasten, die voorlopig nog het hele seizoen doorlopen. 

  Wij zijn achter de schermen druk bezig om een alternatief te bedenken zodat het seizoen niet als een nachtkaars uit gaat., hier worden jullie z.s.m. over geïnformeerd.  
   
  Uiteraard staan wij open voor goede suggesties vanuit de leden, deze kunnen per e-mail gestuurd  
  worden 
  naar: info@vvtgg.nl 
   

  Wij zien de toekomst in ieder geval nog steeds zeer positief tegemoet en kunnen niet wachten om eenieder van jullie weer te begroeten op ons prachtige complex!  

   
  Hou vol en stay safe!  

   
  Met sportieve groet 

  Namens het hoofdbestuur 
  Max Timmermans 
  Harvey Limon 
  Joey van der Ree 
  Kim van Heuckelum  
  Charaf Frikh 
  Jeffrey Rynenberg