• De TGG jeugd:

  TGG is de leukste en gezelligste voetbalvereniging van Den Bosch, voor zowel jongens als meisjes! Leuk dat u interesse heeft in voetbalvereniging TGG!

  Hieronder leest u alle informatie over proef trainen en het lidmaatschap.

  Proeftraining:
  Om deel te nemen aan een proeftraining, kan contact gelegd worden met de jeugdcommissie. Dit kan door contact op te nemen met:


  Bart Leijte (coördinator instroom/doorstroom)

  Tel nr: 06-55306244

  Mail: Bart.Leijte@vvtgg.nl


  Na contact met de jeugdcommissie zal de speler enkele proeftrainingen kunnen volgen (geheel vrijblijvend) voordat hij ingedeeld wordt in een team. De proeftraining vindt plaats bij een regulier elftal om te bepalen in welk elftal het nieuwe lid geplaatst kan worden. In een evaluatiegesprek wordt besproken of de proeftrainingen van beide kanten bevallen. Indien dit zo is, zal bepaald worden in welk team uw kind wordt ingedeeld. De teamindeling wordt bepaald door de jeugdcommissie in samenspraak met de coördinatoren, leiders en trainers.

  Aanmelden:
  Het gehele seizoen door kunnen nieuwe spelers zich aanmelden bij TGG. Het aanmelden dient u digitaal te doen via het invullen van het digitale aanmeldingsformulier op deze website. Op het aanmeldingsformulier vult u de benodigde gegevens in. Vanaf 12 jaar behoort ook een pasfoto aangeleverd te worden. De digitale pasfoto mailt u naar ons. De betaling van de contributie dient via automatische incasso te worden voldaan via NIKKI. De hoogte van de contributie wordt bepaald aan de hand van het instroommoment. Zorg dat alles goed is ingevuld zodat de aanmelding snel kan plaatsvinden. Niet goed ingevulde gegevens betekent geen inschrijving.

  Betrokkenheid:
  Verder vinden wij het heel belangrijk dat u als ouder betrokkenheid toont bij uw kind. Zo kunt u op wedstrijddagen uw eigen kind op een positieve manier aanmoedigen tijdens een wedstrijd, maar is het ook fijn als u wilt rijden naar uitwedstrijden of op een andere manier een steentje bij te dragen aan het sportplezier van de kinderen.


  Bart Leijte