Lid worden?

TGG is een kleine vereniging die als doel heeft spelers beter te maken. Niet alle wedstrijden hoeven gewonnen te worden! Jongens en meisjes moeten plezier hebben en ze moeten vooral iets leren.

Alle elftallen staan onder leiding van KNVB gediplomeerde trainers, maar wij zijn klein en hebben geen hoofd jeugdopleiding zoals andere grotere verenigingen. Desondanks zijn er dit jaar diverse talenten van TGG vetrokken naar grotere verenigingen. Als kleine vereniging doen wij het dus nog niet zo slecht. Wij zouden echter naar de toekomst toe deze talenten graag willen behouden voor de vereniging, hetgeen dan ook de reden is dat we volop investeren in de kwaliteit van onze jeugdopleiding middels goede trainers en een jeugdbeleidsplan.

Naast het centraal stellen van plezier in voetbal en zo veel mogelijk leren, probeert TGG ook de kosten voor haar leden betaalbaar te houden. De TGG teams krijgen kleding van sponsors, bij TGG dus geen extra contributie voor kleding of het zelf voor je wedstrijdkleding moeten betalen. De contributie bij TGG is dan ook een van de laagste in Den Bosch.

Bij TGG trainen daarnaast alle jeugdteams minimaal twee keer per week, niet alleen de selectie elftallen maar dus ook de lagere teams. Bij veel andere verenigingen tellen alleen de selectie elftallen, waardoor veel lagere teams van andere verenigingen mogen hopen dat er al iemand beschikbaar is voor één training in de week. Bij TGG is ieder jeugdlid even belangrijk, selectie elftal of niet. Uiteraard neemt dit niet weg dat we als vereniging niet zo hoog mogelijk willen spelen met onze jeugdelftallen, plezierig presteren staat dan ook hoog in het vaandel.

Voel jij je ook aangesproken tot een vereniging waar je niet een nummer bent in een van de vele lagere teams, maar waar persoonlijke aandacht en plezierig presteren zorgen voor de echte voetbalbeleving tegen een betaalbare prijs?

Meld je dan snel aan bij onze vereniging via onderstaand digitaal aanmeldingsformulier of kom langs bij Sportcomplex De Donken.

aanmeldingsformulier 2019 – 2020

STAP 1:
vul het formulier

STAP 2:
Mail of print + breng het ingevulde inschrijfformulier bij ons langs, mailen kan naar lidmaatschap@vvtgg.nl

STAP 3:
Onze leden administratie neemt contact met je op

Contributiebedragen 2019-2010

• Senioren: €215,00-
• Junioren (JO14 t/m JO19): €160,00-
• Pupillen ( JO8 t/m J/MO13): €140,00-
• Mini’s (JO7): €60,00-
• Steunend lid: €40,00-

Uw zoon wil voetballen.  Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen?Misschien kan het Jeugdsportfonds helpen!
Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of sportattributen
tot een maximum van € 225 per kind voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.
Klik op de link hieronder voor meer informatie en de aanvraag procedure.

Aanvraagformulier vergoeding via Jeugdsportfonds

Actief lid worden van de vereniging TGG, kan vanaf 4 jaar.Voor kinderen vanaf 4 jaar is het mogelijk om zich op een speelse manier voor te bereiden, om op wat latere leeftijd te beginnen met voetballen. Heeft uw kind interesse om lid te worden, kom dan eens langs voor een proeftraining.

Heb je zin om te gaan voetballen? Meld je dan snel aan bij TGG.
Formulieren zijn te verkrijgen achter de bar van het TGG complex.

Tot ziens op ons sportpark!

Sportcomplex De Donken,
De Diepte 10. (Dit is achteraan op de Donksedreef)
Telefoon 073-6423770
info@vvtgg.nl