• Goed nieuws in deze roerige tijden!
  Heel voetballend Nederland zit met smart te wachten op duidelijkheid vanuit de KNVB. Al geruime tijd wordt er niet gevoetbald op het sportpark De Donken en is er voorlopig nog geen licht aan het eind van de tunnel..

  Maar, ondanks de onzekere tijden zijn wij ontzettend blij en trots om te vermelden dat TGG en trainer Ricardo Aguado een jaar langer met elkaar verbonden zullen zijn. Met deze verlenging spreken we vertrouwen uit in de staf en de spelersgroep, waardoor we ook komend seizoen zeer positief tegemoet zien.

  Dit seizoen heeft ons vlaggenschip een zeer goede start gemaakt en was iedereen er van overtuigd dat we bovenin zouden meedraaien. Dit willen we ook komend seizoen bewerkstelligen en zijn daarom erg blij dat Ricardo ook volgend seizoen onderdeel uitmaakt van ons 1e elftal. Zijn inbreng in zowel het elftal als binnen de vereniging wordt enorm gewaardeerd!

  Hopelijk komt er snel duidelijkheid over het huidige seizoen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om eenieder te begroeten op ons sportcomplex!

  Zorg tot die tijd dat je fit en bovenal gezond blijft!

  Namens het bestuur van v.v TGG