•  

   

  Tegemoetkoming leden v.v. TGG seizoen 2020 – 2021

  Allereerst willen wij al onze leden ontzettend bedanken voor hun begrip en flexibiliteit gedurende het huidige seizoen. Ondanks dat we ons geliefde sport nagenoeg niet hebben kunnen uitoefenen, heeft bijna iedereen hun contributie voldaan. Dit is voor ons als vereniging een grote steun in de rug geweest. Ons volledige bestuur is zelf ook nog actief voetballend en daarom begrijpen we als geen ander, hoe groot het gemis is van zowel het voetballen als de gezelligheid er omheen.

   Laten we hopen dat we, gezien de huidige ontwikkelingen, vanaf komend seizoen weer volledig kunnen voetballen.

   Wij hebben zorgvuldig gekeken naar het huidige seizoen waarbij we te maken hebben gehad met doorlopende vaste lasten, daarnaast was de omzet vanuit de kantine een groot gemis in onze begroting.Gelukkig kunnen we nog steeds rekenen op onze immer trouwe sponsors, waarvoor onze grote dank. Dit kunnen we niet vaak genoeg zeggen.

  Ondanks de onzekere tijden en de financiële impact van de restricties hebben we als bestuur besloten om een korting te geven op de contributie van komend seizoen (2021/2022).Waarbij we er van uit gaan dat de kantine weer volledig open kan.

  Hoe ziet de korting er precies uit?

  Het gaat om een korting van 50% op de contributie van komend seizoen als tegemoetkoming voor het verloren seizoen.Deze korting heeft een aantal voorwaarden en geldt:

  • ALLEEN voor senioren die in 2020/2021 al lid waren, en;
  • De volledige contributie van het huidige seizoen (2020/2021) hebben voldaan vóór 15-06-2021, en;
  • het bedrag van € 107,50 (50% van volledige contributie) voor seizoen 2021/2022 vóór 30-09-2021 hebben voldaan.

  MOCHT U KIEZEN VOOR BETALEN IN TERMIJNEN DAN VERVALT DEZE KORTING!

  __________________________________________________________________________________________________________

  TGG heeft voor de jeugdelftallen getracht zoveel mogelijk te organiseren zoals diverse activiteiten en onderlinge wedstrijden. Tevens is het complex gedurende het seizoen open gebleven zodat er optimaal getraind kon worden.

   Het bestuur heeft daarom besloten dat de jeugd buiten deze regeling valt.

   Wij, als bestuur, zien de komende tijd zeer positief tegemoet en gaan er vanuit dat we jullie binnenkort kunnen begroeten op ons sportcomplex. 

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur

  Harvey Limon

  Charaf Frikh

  Max Timmermans

  Joey van der Ree

  Jeffrey Rynenberg

  Bart Leijte (aspirant bestuurslid)